Ervaringen

“Alles perfect gedaan! Bijzondere click met Gretha, zeker aan te bevelen!”

Jan en Hennie Winter

“Een fijn en warm persoon, met empathie die bij de eerste ontmoeting al een goed gevoel gaf en vertrouwen uitstraalde, waarbij wij ons verhaal en emotie goed konden reflecteren. Dit resulteerde in een gedenkwaardige en mooie uitvaart van de eerste dag tot en met het nagesprek. Het is een “mooie” ervaring geweest om het op deze manier te mogen doorstaan, delen, verwerken en afsluiten.”

I.A. Doornbos

“Een prettige uitvaartverzorger die goed aanvoelt hoe om te gaan met de nabestaanden op een zeer respectvolle maar ongedwongen wijze. Ze geeft tips en adviezen, maar laat ook voldoende ruimte voor eigen wensen.”

Catharina Hoiting

“Wij hebben de begeleiding van Gretha als zeer positief ervaren. Ze voelde heel erg goed aan wat wij nodig hadden. Zij heeft ons op een zeer professionele en persoonlijke wijze ondersteund tijdens een verdrietig proces, met oog voor het kleinste detail.”

Eline Brink

“Gretha is warm en persoonlijk in haar contact. Ze denkt goed mee en heeft oog voor detail. Was fijn om haar bij ons te hebben.”

Mariëtte Terwal

“In verbinding is waar GJ Uitvaartverzorging voor staat. Dit is ook wat ze waarmaken. Wij hebben ondanks de moeilijke tijd ervaren dat Gretha ons als warm persoon, betrokken maar ook professioneel op een fijne manier heeft bijgestaan. Dit hebben wij als erg prettig ervaren en was voor ons een grote steun.”

Jolanda Kamps

“Professionaliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht en steun zijn meer waard dan een 10! Ik ben zeer dankbaar.”

Ingrid Doreleijers

“Zeer persoonlijk, sympathiek, begripvol, stond open voor al onze wensen, alles was bespreekbaar.”

K. Makken – Holwerda

“Janneke was eerst bij mijn schoonvader geweest en heeft een intake-gesprek gedaan, dit heeft hij als zeer fijn ervaren. op het moment dat het heel snel achteruit ging met mijn schoonvader heb ik Janneke gebeld, maar kreeg toen Gretha aan de telefoon. Janneke was op vakantie maar ze had alles doorgegeven aan Gretha. Gretha was binnen een uur bij ons en heeft nog even contact gehad met mijn schoonvader en dat heeft zowel hij als Gretha als erg prettig ervaren.

De volgende dag is schoonvader overleden en Gretha was zeer snel en heeft alles heel fijn geregeld. Ook Janneke heeft mij persoonlijk , vanaf haar vakantieadres, nog lieve berichtjes gestuurd! Ook mijn schoonmoeder en de rest van de familie hebben die dagen voor en de dag zelf van de crematie “warme” herinneringen aan Gretha. Ook is ze vorige week nog even langs geweest voor een gesprekje… Echt een en al lof voor deze dames…”

Truida Hummel

“Wij zijn erg tevreden en raden iedereen GJ Uitvaartverzorging aan. Persoonlijk en een luisterend oor naar de wensen van de nabestaanden.”

Thea Frieling

“Door het verlies van onze (schoon)moeder, vrouw, oma zijn we in contact gekomen met Gretha van uitvaartverzorging G en J. We willen haar enorm bedanken. Dankzij haar konden we alle regelzaken en denkwerk uit handen geven en ons vooral met het emotionele proces bezighouden. Ze heeft goed geluisterd naar ieders behoeftes rondom de begrafenis en alles tot in de puntjes geregeld. We hebben haar ervaren als een warm, integer en invoelend persoon. Ze weet goed wat ze doet, houdt het hele proces in de gaten en straalt de rust uit die nodig is in zo’n hectische periode.”

Familie Van der Meulen

“Heel veel aandacht en alle tijd voor ons. Perfecte uitvoering en warmte voor de uitvaart, tijdens de uitvaart en de nazorg. We hebben door Janneke Wiersma een paar mooie dagen gehad met een fraaie ceremonie.”

A. Swart – Vreedenburg

“Ze is zeer actief, ondernemend, alert en punctueel. We zijn heel blij met haar geweest en hebben haar via een ander aanbevolen gekregen. Zo moet het ook gaan, mond op mond reclame.”

V. Zweegman-van Dop

“Zeer tevreden en om aan te bevelen aan anderen. Heel duidelijk in het uitleggen en neemt de tijd voor alles.”

Z Scholtens

“Dank voor alles! Het er zijn op de juiste momenten. Het overnemen op de juiste momenten. Het houden van de regie zodat wij ons zo gesteund en ondersteund voelden. En het laten van iedereen in zijn waarden. Bijzonder knap. Fijn dat je er was!!”

Anneke en Wim

“Zowel de achtergebleven echtgenoot, alsook de beide dochters, hebben het gehele verloop van het eerste gesprek tot en met het allerlaatste moment voor crematie, als zeer prettig ervaren. De rustige manier en het voldoende tijd nemen voor vragen, hebben ons door deze moeilijke situatie prima geholpen. Wij zullen GJ Uitvaartverzorging zeker aanbevelen bij iedereen die het maar wil horen.”

Dolf, Erika en Jacqueline

“Mijn kinderen en ik zijn erg tevreden over de liefdevolle aandacht en zorgzaamheid die wij hebben mogen ontvangen van Janneke Wiersema, in een voor ons verdrietige tijd. Overal werd aan gedacht, geen moeite was haar te veel. Het heeft ons goed gedaan. Hartelijk bedankt!”

Greet Kuitert-Teisma

“In de tijd na het overlijden van een dierbare hoop je dat iemand zorg bij je wegneemt. GJ Uitvaartverzorging doen dit met persoonlijke aandacht en met gepaste afstand.”

Familie Offereins

“Gretha is een grote steun en toeverlaat geweest. Geen van ons had eerder ervaring gehad met overlijden/uitvaart in naaste kring. Zij wist ons heel goed te begeleiden. Wat zo fijn was, was dat ze precies wist wanneer ze afstand moest nemen en wanneer ze weer de regie moest pakken.”

Claudia Brink namens de familie Kapma

“De uitvaart was eenvoudig en snel gehouden mede door de professionele inzet van Janneke. Haar betrokkenheid en ervaring hebben wij als grote steun ervaren. Daardoor konden wij van onze vader afscheid nemen op een manier die wij graag wilden. Janneke dank daarvoor.”

Heidi Wekema-Rozema

“Gretha is een fijne, rustige en georganiseerde vrouw met een mooie stem. Iemand die met de familie meedenkt om zorg te dragen voor een waardig en sereen afscheid. De knuffels voor de kleinkinderen; een liefdevolle geste van onschatbare waarde.”

Mirjam Udink

“Geweldige, persoonlijke begeleiding vanaf 1 uur na het overlijden tot en met de afhandeling van de dankkaarten. Gretha heeft rustige, gestructureerde en prettige begeleiding verzorgd tijdens het gehele proces. We hebben een prachtige persoonlijke uitvaart voor onze (schoon)moeder kunnen regelen.”

Ate Polee

“Gretha heeft ons fantastisch begeleid in een droevige periode. Dingen die moesten gebeuren ons uit handen nemend en genoeg ruimte latend voor onze persoonlijke invulling van het afscheid van mijn vader. Maar ook handige tips die ze vanuit haar ervaring inbracht of haar mening gevend als het nodig was. Dat heeft geholpen in het maken van de vele keuzes die je in korte tijd moet maken. Voor, tijdens en na de dienst trad ze respectvol en met veel gevoel naar voren op momenten dat dat nodig was. Ook van onze familie, vrienden en kennissen kregen wij positieve feedback op haar optreden tijdens de uitvaart en de condoleance. Kortom, wij bevelen haar zeer aan bij anderen.”

Familie Van den Bosch

“De uitvaartverzorger heeft het geweldig gedaan. De nazorg was ook prima. Zou haar zeker aanbevelen bij andere mensen.”

Familie Van der Veer

“Wij hebben de begeleiding als zeer warm en fijn ervaren. Ze was een grote steun in deze moeilijke periode. Ik zou anderen ook zeker deze onderneming aanbevelen. Alle lof. In een woord goed, begripvol, warm.”

Sandra Cannegieter

“Gretha heeft de uitvaart verzorgd van mijn vader. We hebben van begin tot eind erg prettig contact met haar gehad, ze voelde prima aan waar wij als familie behoefte aan hadden. De herdenkingsdienst is precies zo verlopen zoals we voor ogen hadden: informeel, persoonlijk en passend bij mijn vader. Ook het levensverhaal van mijn vader heeft Gretha prachtig opgesteld en verwoord.”

Henk-Jan Liewes

“Janneke heeft zowel de uitvaart van mijn stiefvader (4 maanden geleden) als de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Ze heeft een hele persoonlijke manier van werken. Ze is warm, actief, precies, een zeer prettige dame. Niets is te gek, ze denk met je mee en neemt alle zorgen uithanden. Het heeft ons enorm geholpen om op een liefdevolle en zorgeloze manier afscheid te kunnen nemen van onze moeder. Ik kan Janneke echt aan iedereen aanraden en heb alleen maar lof voor haar zijn en manier van werken!”

Evelien Delfsma

“Gretha heeft ons zeer prettig begeleid. Ze is heel rustig, warm en geduldig. Ze neemt alle tijd en denkt met je mee. 1 ding tegelijk en “de rest komt later wel. Alles komt goed!” Gretha heeft alles heel goed geregeld en zoveel uit handen genomen. Een hele fijne samenwerking!”

R.H. Bandringa

“Zorgvuldig, attent, subtiel, invoelend.”

J.M. Snoek-Overkamp

“Op het moment dat er een familielid komt te overlijden, komen er wel heel veel dingen op je af om rekening mee te houden. Veel staat op tijd. Fijn dat Janneke ons heeft begeleid met alle stappen. Altijd te bereiken voor vragen. Alles verliep voorspoedig. Kaarten, Bloemen, Vervoer, dagelijks naar het crematorium ter controle. Als het uitkwam gezamenlijk. We hebben het allemaal heel persoonlijk en voorspoedig gevonden. Maar liever niet snel nog een keer.”

Familie Zwart-Reindersma

“Gretha is een warme persoon die erg goed aanvoelde wat onze wensen voor de uitvaart en het afscheid van mijn vrouw waren. Zij gaf heldere en goed onderbouwde adviezen. Mede dankzij haar waardevolle inbreng zien we terug op een zeer indrukwekkende en perfect georganiseerde afscheidsbijeenkomst van mijn vrouw.”

Hans Terpstra

“Lieve Gretha, 

Allereerst wil ik, en ik spreek namens ons vieren, je ontzettend bedanken voor letterlijk alles wat je voor ons hebt gedaan de afgelopen tijd. Niet alleen was je een ‘uitvaartbegeleidster’, je was ook iemand aan wie wij de mooie verhalen konden vertellen, aan wie wij rare vragen konden stellen, een luisterend oor en iemand waar we zelfs mee konden lachen.

Wij zijn met zoveel respect en liefde behandeld door jou. Vanaf moment één was het vertrouwen er. Vertrouwen in een mooi afscheid, een mooi proces. We hebben met jouw hulp een hele donkere periode toch ook om kunnen zetten naar een periode vol liefde en warmte.

Zondag, de dag na de begrafenis, maakten we met z’n vieren een wandeling. We hadden het erover hoe overweldigend mooi het was. We waren het erover eens dat we nergens spijt van hadden; dat alles die dag zo is gegaan zoals wij het wilden. Daar heb jij voor gezorgd. 

Dank je wel!”

Familie Duijn

“Alle persoonlijke wensen werden prima ingevuld. Alle mogelijkheden op de diverse onderdelen werden steeds voorgelegd en de beslissing in alles werd aan ons gelaten. Verder was de begeleiding heel respectvol.”

Familie Van Rij

“In deze moeilijke tijd was het heel erg fijn dat Janneke zoveel zorgen uit handen nam. Daarbij is zij een warme lieve vrouw met persoonlijke aandacht.”

Mariska Riemens

“We worden in dit leven allemaal een keer geconfronteerd met (het regelen van) een begrafenis of crematie. Dit is een hectische periode waarin emoties een belangrijke rol spelen.
Als de keuze voor een uitvaartverzorger gemaakt is verwacht je hiervan de nodige informatie en begeleiding.
In ons geval kozen wij voor GJ Uitvaartverzorging te Peize.
Zij begrijpen wat nodig is in een periode van verdriet. De rust en warmte van deze mensen tijdens het regelen van en gedurende de uitvaart was voor ons een enorme steun. Ook aan een stukje nazorg ontbrak het niet.
Alleen lof van de kant van de familie.”

Familie Suurd – Peize

“Prima gedaan, GJ Uitvaartverzorging. Ik ga jullie aanbevelen! Gedurende de begeleiding meelevend en empatisch, scherp en sturend daar waar het moet! Dank!”

R. Franke-Werksma

“GJ Uitvaartverzorging … voor een waardevol warm afscheid!
De uitvaartverzorgster was zeer betrokken, liefdevol en professioneel na het overlijden van onze moeder.
Ze heeft alle wensen van de overledene en ons waar gemaakt en dit zorgt dat we verder kunnen met een warme herinnering aan onze laatste dagen van samen zijn …
De aandacht die ze gaf aan onze kinderen en zeker op de dag van de crematie was bijzonder. De rust, het open staan voor allerlei vragen heeft er voor gezorgd dat ze geen vragen meer hebben rondom de dood van oma. Het knuffeltje wat ze na afloop van de crematie kregen wordt intens gekoesterd. Een tastbaar aandenken aan oma!

Bedankt voor je professionele inzet, je was voor ons een enorme steun in deze moeilijke tijd.”

H. Aalders – Leutingewolde

“Direct na het eerste contact na het overlijden van mijn vrouw (onze moeder en onze oma), namen de dames van GJ Uitvaartverzorging ons heel veel uit handen door alles conform onze wensen te regelen rond de opbaring, de condoleance en de uitvaart. Hun adequate handelen, hun toewijding en hun persoonlijke aandacht voor ons, hebben wij als familie ervaren als een zeer goede steun in een hele droevige periode. Wij zijn ze hiervoor erg erkentelijk.”

Familie Spoelman – Haren

“Liefdevol…
Professioneel…
Adequaat…
Waardevol…
En alles zo bijzonder integer en mooi, gedurende alle dagen na het overlijden van mijn man.
De dames van GJ Uitvaartverzorging ben ik zeer dankbaar voor de regeling van de bijzonder mooie uitvaart van mijn man. Geen woorden voor! Alles klopte.”

H.J. Wolf - Woldendorp

“Wij zijn echt ingenomen met de manier waarop de uitvaartverzorgster ons vanaf het moment van overlijden van onze lieve Rob tot na zijn crematie heeft begeleid. Doortastend, maar met veel empathie heeft ze ons bijgestaan bij al die dingen die nu eenmaal in een kort en emotioneel tijdsbestek moeten worden geregeld. Ze luisterde vanaf het eerste moment zeer nauwkeurig naar onze voorstellen en al onze wensen en inbreng heeft ze kunnen omzetten tot een zeer waardige, respect- en liefdevolle afscheidsceremonie, waarbij ze bijna elke dag met een nieuwe update voor ons draaiboek kwam.

Ze is niet alleen een begripvolle uitvaartverzorgster, maar ook een uitstekende eventmanager. Ondanks alle verdriet kunnen we terugkijken op een bijzonder prettige en persoonlijke samenwerking. Dank je wel!”

Familie Van Dort – Leek

“Moeder was kerngezond en helemaal bij. Toch kreeg ze op 90-jarige leeftijd slecht nieuws: nog weken of maand(en), geen jaren. Moeder kende Gretha al van haar salon en gaf direct aan dat zij de uitvaart moest doen. Wij hebben Gretha in dat hele proces ervaren als een sensitieve, professionele en betrouwbare partner. Zij is erg flexibel en komt je steeds in wensen tegemoet. Ze had altijd een antwoord op je zorgen. Wij hebben haar vanaf het begin het vertrouwen kunnen gegeven. Dat heeft ons enorm geholpen om die tijd (en vooral die dag) door te komen.”

Familie Wubbels, Familie Vuurboom

“Onlangs overleed mijn vrouw. Wij gaven Gretha van der Veen de regie van de uitvaart. Dat deed ze fantastisch. Ze was niet alleen zorgvuldig en doortastend, maar ze ondersteunde ons ook in alle hectiek en emoties. Mede door haar kunnen wij met een goed gevoel terugdenken aan de mooie uitvaartplechtigheid en de week die daaraan voorafging. Goed gedaan, Gretha! Dank je.”

Namens ons allen, Pieter Biezenaar

“De afgelopen tijd was een heftige periode. Mede dankzij de goede en liefdevolle begeleiding van Gretha heeft mijn broer het mooie afscheid gekregen dat hij verdiende.

Marco Wekema – Peize

Het was een verdrietig en mooi afscheid. Dankjewel Gretha.”

Alida Torensma – Altena

“Na het overlijden van onze moeder hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van GJ Uitvaarverzorging. Janneke heeft ons met raad en daad terzijde gestaan, had goede creatieve ideeën, oog voor detail en nam alle tijd voor ons. Fijn om de uitvaart en de dagen eromheen met haar te mogen doorbrengen. Onze moeder werd op deze manier het stralende middelpunt in haar mooie, met linten versierde kist. Bedankt, namens de familie.”

Annet Raben – Peize

Wij hebben al 2 keer een beroep gedaan op GJ uitvaartverzorging.
Onze 1e ervaring was na het overlijden van mijn oma. Hier hadden we zo’n goed gevoel aan over gehouden, dat bij het overlijden van mijn moeder, wij als familie niet lang na hoefden te denken wie we gingen inschakelen.
Op een telefoontje werd snel gereageerd door GJ uitvaartverzorging, wat erg fijn is, in een zeer verdrietige tijd. Het is fijn dat er gelijk contact is en alles van je overgenomen wordt qua regelzaken. Er iemand voor je is, die je op zaken attendeert waar je in een verdrietige omstandigheid niet altijd gelijk aan denkt. Die je begeleidt en je de weg wijst.
Je wordt als het ware ontzorgd op een juiste manier.
GJ uitvaartverzorging neemt alle tijd voor je, heeft alle aandacht en door de vriendelijkheid van Gretha en Janneke wordt het contact ook erg persoonlijk en warm ontvangen.

Tijd…..erg belangrijk in zo’n moeilijke periode van je leven, Tijd…nemen om dingen goed te regelen, Tijd…. om dingen te bespreken met elkaar, Tijd…… die door beide dames genomen wordt.
Alles wordt in goed overleg verzorgd en in de puntjes geregeld.
Wanneer je een bepaalde wens hebt, zoeken Gretha of Janneke het voor je uit of het mogelijk gemaakt kan worden.
Wij als familie zijn erg tevreden en zullen GJ uitvaartverzorging bij iedereen die het nodig heeft aanbevelen.
Kort samengevat: GJ uitvaartverzorging is goed bereikbaar, persoonlijk, neemt de tijd, is zorgzaam en ontzorgd, warm, vriendelijk, flexibel, creatief en perfectionistisch.

Erika Postema – Roden